Thursday, February 18, 2010

Fotoframkallning ger fina minnen

Det råder ingen tvekan om att dagen teknik påverkar oss människor väldigt mycket på olika sätt. Framförallt så har den förändrat vår syn på vissa saker, och företeelser som var självklara förr är inte alls självklara i dagens samhälle.

Ta en fotoframkallning till exempel. Allt värre väljer idag att framkalla sina bilder, och istället så väljer man att göra elektroniska album i sina datorer eller elektroniska apparater.

De flesta menar att det är smidigast så och att man slipper betala för att framkalla 300 bilder man tagit på bara en kväll. Och även om det ligger en stor sanning i detta, så finns det väl ändå ingenting som kan toppa ett härligt fotoalbum där man framkallat de där höjdpunkterna under en kväll, eller kanske under den där resan från i somras.

Att framkalla bilder och göra de till minnen i album är ju trots allt anledningen till att vi fotar. Vi vill minnas de glada stunderna vi upplevt tillsammans och ser tillbaka på dessa med ett leende. Nej, från och med i dag ska jag framkalla mer fotografier.

No comments: